fbpx

Kallis püsiklient! Astu meie e-aeda!

Meie aias uudistades saad nautida personaalset ja mugavat ostukogemust ning juurdepääsu eripakkumistele ja -soodustustele. Sisselogimisel avaneb värav meie mitmekülgsesse aeda, kus kõik tavahinnaga tooted on püsiklientidele 5% soodsamad.

E-aias hoolitseme selle eest, et siin end alati koduselt tunneksid. Püsikliendiks registreerudes saad lisaks igakuistele personaalsetele pakkumistele vormistada oste kiiremini, jälgida oma tehtud tellimusi ning muuta mugavalt enda andmeid.

Liitu meiega ning saa osa Gardest keskuse e-aia parimatest pakkumistest!

Logi sisse

Logi sisse

Logi sisse

Pole kontot? Loo siit

Kallis püsiklient! Astu meie e-aeda!

Meie aias uudistades saad nautida personaalset ja mugavat ostukogemust ning juurdepääsu eripakkumistele ja -soodustustele. Sisselogimisel avaneb värav meie mitmekülgsesse aeda, kus kõik tavahinnaga tooted on püsiklientidele 5% soodsamad.

E-aias hoolitseme selle eest, et siin end alati koduselt tunneksid. Püsikliendiks registreerudes saad lisaks igakuistele personaalsetele pakkumistele vormistada oste kiiremini, jälgida oma tehtud tellimusi ning muuta mugavalt enda andmeid.

Liitu meiega ning saa osa Gardest keskuse e-aia parimatest pakkumistest!

Loo konto

Loo konto

Loo konto

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Rohkem infot sinu kohta

Blogi info

Blogi peamine osa

Võta kevad vastu koos Gardestiga!

Kutsume Sind 19. märtsil Gardest keskusesse, et võiksid uksele koputavaks kevadeks valmis olla.

Mis sel päeval toimub?

  • Õuealal saab tutvuda keraamiliste grillide ja suitsuahjudega (toimuvad demod).
  • Lisaks toimub samal päeval Nõo Lihatööstuse suvetoodete degusteerimised.
  • Magusasõprade jaoks keerutab magusat ampsu suhkruvatimasin.
  • Õuealal toimetavad vahvad taluloomad.
  • Lisaks ootavad praktilised infotunnid, mis pakuvad kasulikke teadmisi noortaimede valimise ja kasvatamise kohta

Ürituse ajakava:

  • 12:00 – 12:25 Suitsuahi – mida ja kuidas sellega valmistada? Digitaalselt juhitavaid suitsuahjusid tutvustav Alvar Landson. Lisaks saab degusteerida maistvat liha, mis valmib suitsuahjus.
  • 12:30 – 12:55 Kuidas kasvatada noortaimedest imeilusad suvelilled? Taimede istutamisest, muldade valikust  ja sobivast kasvukeskkonnast räägib lähemalt Gardest keskuse aednik Anita Kungla.
  • 13:00 – 13:25 Petuuniad, pelargoonid või hoopiski maitsetaimed – milliseid taimed sobivad kokku ehk kuidas valida need õiged taimed? Ideid ja nippe jagab Gardest keskuse aednik Anita Kungla.
  • 13:30 – 13:55 Kuidas valida grilli ja millised on keraamilise grilli eelised? Big Green Egg keraamilisi grille tutvustab Tauno Maasik.
  • 14:00 – 15:00 Suitsuahjude ja keraamiliste grillide demod jätkub õuealal koos degusteerimistega.

Sissepääs loomade aedikusse on tasuline – 2 €/inimene ning suhruvatt maksab 1 €. Tasumine ainult sularahas.

Pakkumised keskuses, mis kehtivad 18.-20. märtsil

Tule ja tervita kevadet!

Liitu Gardesti uudiskirjaga ja ole esimesena kursis kõigi uudiste ja pakkumistega