Valmis kiir-risoto segu, mille teeb unikaalseks kiire valmistamismeetod, mille tulemusel valmib autentne ja ehe Itaalia risoto. Ühest pakist jagub 2-3-le inimesele. Kasutamisõpetus: PLIIDIL: Ideaalse tulemuse saamiseks pruunista paki sisu keskmisel kuumusel oliiviõli või võiga. Lisa 1/3 klaasi kuiva valget veini ning sega. Lisa 650/750ml keevat vett ja keeda kaaneta kuni 15 minutit, risotot pidevalt segades. Risoto on valmis, kui riis on õrn ja püsiv. Serveeri sulavõi ning riivitud parmesaniga.
Valmis kiir-risoto segu, mille teeb unikaalseks kiire valmistamismeetod, mille tulemusel valmib autentne ja ehe Itaalia risoto. Ühest pakist jagub 2-3-le inimesele. Kasutamisõpetus: PLIIDIL: Ideaalse tulemuse saamiseks pruunista paki sisu keskmisel kuumusel oliiviõli või võiga. Lisa 1/3 klaasi kuiva valget veini ning sega. Lisa 650/750ml keevat vett ja keeda kaaneta kuni 15 minutit, risotot pidevalt segades. Risoto on valmis, kui riis on õrn ja püsiv. Serveeri sulavõi ning riivitud parmesaniga.