Tagasi
Gurmee ja kingiideed Tarte au Chocolat küpsetussegu 380g

Kõige šokolaadisem kook, mis viib keele alla! Tarte au Chocolat on klassikaline Prantsuse šokolaadikook, mis valmib lihtsasti ja sobib suurepäraselt nii argiõhtusse kui pidulauale. See küpsetussegu on ideaalne kingitus või kiire lahendus, kui soovid kodus midagi eriti šokolaadist küpsetada. 

Tooteinfo: 380 g, klaaspurgis.

Lisaks vajad:

  • 200 g võid.
  • 4 muna.

Valmistamine:

  1. Sulata potis või ja umbes ⅔ šokolaadist ning lase jahtuda.
  2. Lõika ülejäänud šokolaad väiksemateks tükkideks.
  3. Eelsoojenda ahi 180 °C-ni (konvektsioonahjus 160 °C).
  4. Vahusta munad vispliga ja sega neile ettevaatlikult juurde purgi sisu.
  5. Lisa jahtunud šokolaadi-võisegu ning viimaks tükeldatud šokolaad.
  6. Vala tainas õlitatud koogivormi ja küpseta 20–25 minutit.
  7. Lase koogil jahtuda. Soovi korral raputa peale tuhksuhkrut ja serveeri.

Koostisosad: 49% couverture-šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, naturaalne vanilliekstrakt), suhkur, nisutärklis, kakaopulber, küpsetuspulber (E450, E341, nisutärklis), sool, vürtsid. Võib sisaldada pähklite ja seesamiseemnete jääke.

Toiteväärtus 100 g kohta: energiasisaldus: 512 kcal / 2142 kJ, rasvad: 27,67 g, millest küllastunud rasvhapped: 16,75 g, süsivesikud: 57,88 g, millest suhkrud: 46,27 g, valgud: 6,21 g, sool: 0,34 g.

Säilitamine: parim enne: vt pakendilt. Hoida kuivas kohas.

Kaal
0.38 kg
Valik

Gurmeetooted

Bränd

Tarte au Chocolat küpsetussegu 380g

Tootja: Löbke Tootekood: K25120514

12,90  Püsikliendi hind: 12,26 

33,95 /kg
Toote hinna ajalugu
Saadavus e-poes: Laost otsas

Kõige šokolaadisem kook, mis viib keele alla! Tarte au Chocolat on klassikaline Prantsuse šokolaadikook, mis valmib lihtsasti ja sobib suurepäraselt nii argiõhtusse kui pidulauale. See küpsetussegu on ideaalne kingitus või kiire lahendus, kui soovid kodus midagi eriti šokolaadist küpsetada. 

Tooteinfo: 380 g, klaaspurgis.

Lisaks vajad:

  • 200 g võid.
  • 4 muna.

Valmistamine:

  1. Sulata potis või ja umbes ⅔ šokolaadist ning lase jahtuda.
  2. Lõika ülejäänud šokolaad väiksemateks tükkideks.
  3. Eelsoojenda ahi 180 °C-ni (konvektsioonahjus 160 °C).
  4. Vahusta munad vispliga ja sega neile ettevaatlikult juurde purgi sisu.
  5. Lisa jahtunud šokolaadi-võisegu ning viimaks tükeldatud šokolaad.
  6. Vala tainas õlitatud koogivormi ja küpseta 20–25 minutit.
  7. Lase koogil jahtuda. Soovi korral raputa peale tuhksuhkrut ja serveeri.

Koostisosad: 49% couverture-šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin, naturaalne vanilliekstrakt), suhkur, nisutärklis, kakaopulber, küpsetuspulber (E450, E341, nisutärklis), sool, vürtsid. Võib sisaldada pähklite ja seesamiseemnete jääke.

Toiteväärtus 100 g kohta: energiasisaldus: 512 kcal / 2142 kJ, rasvad: 27,67 g, millest küllastunud rasvhapped: 16,75 g, süsivesikud: 57,88 g, millest suhkrud: 46,27 g, valgud: 6,21 g, sool: 0,34 g.

Säilitamine: parim enne: vt pakendilt. Hoida kuivas kohas.

Kaal
0.38 kg
Valik

Gurmeetooted

Bränd

Sulle võib meeldida veel