Tagasi
Gurmee ja kingiideed Chocolala šokolaadiraamat

Raamatus „Chokolala šokolaadiraamat” avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida on seni hoitud saladuses.

Retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.

Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.

Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor’s).

  • Autor: Kristi Lehtis.
  • Retseptide autorid: Gulfirus Poghusyan, Helen Steuer, Helena Lehtis, Inessa-Agnetha Malk, Kertu Tiik, Kristi Lehtis, Kristiin Agasild, Liisi Pogosjan, Youssef Laban.
  • Keeletoimetaja: Eha Kõrge.
  • Kujundanud: Päivi Palts.
  • Fotod: Rene Riisalu.
  • Formaat: kõvakaaneline.
  • Lehekülgede arv: 270 lehekülge.
  • Mõõdud: 211 × 277 × 24 mm.
  • Kirjastus: Varrak.
Kaal
1.236 kg
Bränd
Laotoote tarneaeg umbes 3 tööpäeva.
Tagastamine

14-päevane tagastusõigus

e-poest ostes

Chocolala šokolaadiraamat

Tootja: Chocolala Tootekood: K2399502

39,90  Püsikliendi hind: 37,91 

Toote hinna ajalugu
Saadavus keskuses: 2tk

Raamatus „Chokolala šokolaadiraamat” avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid, mida on seni hoitud saladuses.

Retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.

Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.

Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor’s).

  • Autor: Kristi Lehtis.
  • Retseptide autorid: Gulfirus Poghusyan, Helen Steuer, Helena Lehtis, Inessa-Agnetha Malk, Kertu Tiik, Kristi Lehtis, Kristiin Agasild, Liisi Pogosjan, Youssef Laban.
  • Keeletoimetaja: Eha Kõrge.
  • Kujundanud: Päivi Palts.
  • Fotod: Rene Riisalu.
  • Formaat: kõvakaaneline.
  • Lehekülgede arv: 270 lehekülge.
  • Mõõdud: 211 × 277 × 24 mm.
  • Kirjastus: Varrak.
Kaal
1.236 kg
Bränd
Laotoote tarneaeg umbes 3 tööpäeva.
Tagastamine

14-päevane tagastusõigus

e-poest ostes

Sulle võib meeldida veel