Tagasi
Gurmee ja kingiideed Maitsesool vürtsköömnetega 70g

Lambapraele loodud maitsesool vürtsköömnetega 70 g. Hiiumaistest maitsetaimedest inspireeritud maitsesool, mis toob lambaliha parimad küljed esile.

See rikkaliku koostisega maitsesool ühendab endas meresoolahelbed, aromaatse vürtsköömne, küüslaugu, kadakamarjad, oregano ja rosmariini. Tulemuseks on tasakaalustatud ja sügava maitsega segu, mis sobib ideaalselt lambaliha maitsestamiseks – eriti just aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamisel.

Hiiumaa vabapidamisel lambad, kes on hulkunud rannakarjamaadel kadakate vahel, annavad lihale oma ainulaadse maitse – maitsesool aitab selle veelgi enam esile tuua. Usalda oma maitsemeelt ja valmista südamega.

Kasutamine:

Hõõru lambaliha maitsesoolaga kokku ja lase maitsestuda külmikus vähemalt ööpäev. Enne küpsetamist lase lihal paar tundi toatemperatuuril seista. Küpseta esmalt 240 °C juures 10 minutit, seejärel alanda temperatuur 140 kraadini ja küpseta kaane või fooliumi all 6 tundi või kauem (olenevalt liha suurusest). Serveerimisel sobib kõrvale kadakamarjane sinep.

Koostisosad:

Meresoolahelbed (40%), küüslauk (22%), vürtsköömen (7%), kadakamari, oregano, rosmariin.

Kaal
0.07 kg
Bränd
Laotoote tarneaeg umbes 3 tööpäeva.
Tagastamine

14-päevane tagastusõigus

e-poest ostes

Maitsesool vürtsköömnetega 70g

Tootja: Hiiu Gourmet Tootekood: K25115380

6,90  Püsikliendi hind: 6,56 

98,57 /kg
Toote hinna ajalugu
Saadavus keskuses: rohkem kui 5tk

Lambapraele loodud maitsesool vürtsköömnetega 70 g. Hiiumaistest maitsetaimedest inspireeritud maitsesool, mis toob lambaliha parimad küljed esile.

See rikkaliku koostisega maitsesool ühendab endas meresoolahelbed, aromaatse vürtsköömne, küüslaugu, kadakamarjad, oregano ja rosmariini. Tulemuseks on tasakaalustatud ja sügava maitsega segu, mis sobib ideaalselt lambaliha maitsestamiseks – eriti just aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamisel.

Hiiumaa vabapidamisel lambad, kes on hulkunud rannakarjamaadel kadakate vahel, annavad lihale oma ainulaadse maitse – maitsesool aitab selle veelgi enam esile tuua. Usalda oma maitsemeelt ja valmista südamega.

Kasutamine:

Hõõru lambaliha maitsesoolaga kokku ja lase maitsestuda külmikus vähemalt ööpäev. Enne küpsetamist lase lihal paar tundi toatemperatuuril seista. Küpseta esmalt 240 °C juures 10 minutit, seejärel alanda temperatuur 140 kraadini ja küpseta kaane või fooliumi all 6 tundi või kauem (olenevalt liha suurusest). Serveerimisel sobib kõrvale kadakamarjane sinep.

Koostisosad:

Meresoolahelbed (40%), küüslauk (22%), vürtsköömen (7%), kadakamari, oregano, rosmariin.

Kaal
0.07 kg
Bränd
Laotoote tarneaeg umbes 3 tööpäeva.
Tagastamine

14-päevane tagastusõigus

e-poest ostes

Sulle võib meeldida veel