Nüüd laupäeviti keskus avatud juba kella 9st!

Kallis püsiklient! Astu meie e-aeda!

Meie aias uudistades saad nautida personaalset ja mugavat ostukogemust ning juurdepääsu eripakkumistele ja -soodustustele. Sisselogimisel avaneb värav meie mitmekülgsesse aeda, kus kõik tavahinnaga tooted on püsiklientidele 5% soodsamad.

E-aias hoolitseme selle eest, et siin end alati koduselt tunneksid. Püsikliendiks registreerudes saad lisaks igakuistele personaalsetele pakkumistele vormistada oste kiiremini, jälgida oma tehtud tellimusi ning muuta mugavalt enda andmeid.

Liitu meiega ning saa osa Gardest keskuse e-aia parimatest pakkumistest!

Logi sisse

Logi sisse

Logi sisse

Pole kontot? Loo siit

Kallis püsiklient! Astu meie e-aeda!

Meie aias uudistades saad nautida personaalset ja mugavat ostukogemust ning juurdepääsu eripakkumistele ja -soodustustele. Sisselogimisel avaneb värav meie mitmekülgsesse aeda, kus kõik tavahinnaga tooted on püsiklientidele 5% soodsamad.

E-aias hoolitseme selle eest, et siin end alati koduselt tunneksid. Püsikliendiks registreerudes saad lisaks igakuistele personaalsetele pakkumistele vormistada oste kiiremini, jälgida oma tehtud tellimusi ning muuta mugavalt enda andmeid.

Liitu meiega ning saa osa Gardest keskuse e-aia parimatest pakkumistest!

Loo konto

Loo konto

Loo konto

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Rohkem infot sinu kohta

Blogi info

Blogi peamine osa

Grillmeister Enn Tobreluts soovitab

Enn on rahvusvaheline BBQ- ja grillikoolitaja, konsultant lihatööstustele ja restoranidele. Enn on alates 2007. aastast Grillfesti võistluste ja Eesti Grilliliidu peakohtunik. 2016 anti Ennule üle Elutööpreemia: “Panus Eesti grillikultuuri arendamiseks”. Lisaks peab Enn Tallinnas restorane Pull ja Härg.

EDUKAKS GRILLIMISEKS

  • Parima tulemuse saad grillides suletud kaanega puusöegrillil hõõguvate süte kohal (nt klassikaline ufo grill või maailma parimad keraamilised Kamado Joe grillahjud).

  • Gaasigrillide miinuseks on puusuitsu lõhna puudumine. Plussiks mugavus, kiirus ja puhtus! Lihtne on kuumust reguleerida. Hea gaasigrill on malmist või roostevaba terasest grillrestiga.

  • Hea kui grillil on kõrgemal asuv nn soojendusrest.
  • Keraamiliste Kamado Joe tüüpi grillahjudega on toidu küpsetamine veelgi lihtsam! Ahjud on hermeetilisemad ja hoiavad paremini kuumust & suitsu. Kaks ühes söegrill ja BBQ ahi!
  • Grillimiseks läheb vaja kvaliteetset suuretükilist grillsütt, süütematerjali (puupilpad, toiduõli, paber, ökoloogilised süütekuubikud), grilltange, grilliga sobivat terasharja resti puhastamiseks, rätikut või majapidamispaberit ja kuumuskindlaid grillikindaid. Suuremate lihatükkide jaoks vajad liha sisetermomeetrit, paksu fooliumpaberit, lisasuitsu tekitamiseks puidulaastu ja vardaid šašlõki või lisandite jaoks.

  • Grillsüsi ja grillbrikett. Kergpuidust valmistatud süsi (nt lepp) hõõgub vähem aega kui tugevamast puidust valmistatud süsi (nt tamm, pöök). Samas kergpuidust süsi süttib kergemini ning annab parema söearoomi. Heas söes on suuremad ühtlase suurusega tükid ja vähem peenet puru. Parim on Fille Alderline suuretükiline grillsüsi, mis saadaval Gardestis.

  • Grillbrikett on kokku pressitud söetootmise jääkidest. Tuulise ilmaga grillikaant avades võib söe pinnale tekkinud tolm liha määrida. Samas hõõgub brikett kauem, kuid sisaldab vähem söearoomi.

Laia valiku grille ja grillimistarvikuid leiad Gardestist. Tutvu valikuga e-poes või tule Gardestisse!

Liitu Gardesti uudiskirjaga ja ole esimesena kursis kõigi uudiste ja pakkumistega